CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Patyi Izabella
Galéria - Patyi Izabella

Kiemelt Videó

16 éven felülieknek!! ...
38 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

Hírek

Az Audi pilótái havon és jégen nyűgözték le a közönséget
Beszámolók 2019-02-18 admin

Lélegzetelállító látvány Ausztriában: Zell am See városában a Formula E csapatbajnoki címvédő Daniel Abt és a DTM bajnoka René Rast merészkedett versenyautójával a hóra és a jégre, bőven fagypont alatti hőmérséklet mellett. Az Audi Sport színeiben feltűnt Walter Röhrl és a szabadstílusú síelés sztárja, Benedikt Mayr is.


Nehéz Dakar volt!
Beszámolók 2019-01-20 admin

Nehéz Dakar volt. Szalay Balázs szerint egytől tízes skálán kilences, de ha csak a dél-amerikai Dakarokat nézzük, akkor tízes. Volt benne sok vendégmarasztaló dűne, nagyon sok ásás, s persze a melegből és a mély, puha homokból adódóan sok apró és nagyobb technikai probléma.


Trackwood – egy beteljesül álom
Beszámolók 2018-08-27 admin

Béres Szabolcs, a Trackwood atyja mindig hitt abban, hogy Magyarországon is lehet méltó körülmények között olyan profi drift versenyt rendezni, ami kis hazánkba csalogatja Európa legjobbjait. Az álom valóra vált, hiszen Drift Games sikere után idén már másodszor koptatták több nemzet pilótái a Rabócsiring aszfaltját és kóstolgatták a ring falát…


Nagypapák ültek Herczig Norbert navigátorülésébe
Beszámolók 2018-08-22 admin

A MOL Racing Team szponzoraként a ŠKODA egy igazán különleges akcióval készült a versenysorozat hazai fordulójára, a Veszprém Rallye-ra: a 2017 óta futó “Ez már nem a nagyapád Škodája!” szlogent segítségül hívva néhány szerencsés nagypapát ültetett a négyszeres magyar ralibajnok, Herczig Norbert mellé.


Júliusi időutazás Drifting.hu módra
Beszámolók 2018-07-18 admin

A Drifting.hu július 14-én és 15-én komoly időutazásra csalogatta a versenyre látogatókat, hiszen a Nemzetközi Retro Mobil Fest és a pályákon versenyző sok-sok Lada a múltba, míg a több száz lóerős drift autók már a jövőbe repítették a nézőket. A 30.000 négyzetméteres kiállítói terület a nyugalom szigete, míg a pálya a kőkemény harcok színtere volt ismét.


Egy kis rallye...
Beszámolók 2018-06-15 admin

Székesfehérvár ismét a rallyé volt, ahol rengeteg néző és drukker várta már a magyar rallye legjobbjait - felszerelkezve síppal, dobbal, nádi hegedűvel.

 

Galériáért KATT

 


Drift Games … ahol minden a driftről szólt…
Beszámolók 2018-04-23 admin

Béres Szabolcs és csapata egész télen tervezett, egyeztetett és tárgyalt annak érdekében, hogy minél nívósabb és elismertebb drift versenyeket rendezhessenek. Több versennyel, többek között a Trackwooddal már letették névjegyüket és ismertté tették kis hazánkat a driftért rajongó európai pilóták körében, azonban ezzel nem elégedtek meg.


Királynők osztottak pizzát az utcán
Beszámolók 2018-03-10 admin

Rászorulóknak osztottak szét közel 800 szelet pizzát, forró teát, vitaminokat és játékokat ismert emberek kedden a Deák téren. Mások mellett Dr. Özer Nóra, a 2016-os Nemzet Szépe, Weisz Fanni, és Geszler Dorottya, a Miss Hungary 3. helyezettje is önkéntesen segített.


Szabó Krisztián másodszor is Európa-bajnok ralikrosszban
Beszámolók 2017-10-05 admin

Ezúttal nem kellett a döntõig várni a németországi szezonzárón a Super 1600 kategória bajnokavatására:

 

Szabó Krisztián már az elõdöntõben bebiztosította második ralikrossz Eb-címét, amely autókrosszos sikereivel együtt ötödik európai titulusa.


TRACKWOOD – a drift paradicsom…
Beszámolók 2017-08-29 admin

Közel száz nevező, több ezer néző, hihetetlen izgalmak és látványos csaták fémjelezték ismét a Trackwoodot, ami egyet jelent mára a felejthetetlen drift versennyel. A Trackwood mind a nézők, mind a pilóták számára igazi drift paradicsom…


Hírek az elmúlt napról

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere