CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Bűti Bettina
Galéria - Bűti Bettina

Kiemelt Videó

Szuper videó a tuning showról a Polar Bear ...
65 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

Hírek

Az ID.ROOMZZ világpremierje Shanghaiban
Cikkek 2019-04-19 admin

A Volkswagen leleplezte az ID. járműcsalád legújabb tagját, az ID.ROOMZZ modellt az Auto Shanghai előestéjén tartott „Brand SUV Night” bemutatón. A variálható all-rounder autó egy zero-emissziós SUV az ötméteres kategóriából, mely megfelel mind a családi, mind az üzleti élet elvárásainak.


SEAT Minimó: A városi mobilitás jövőképe
Cikkek 2019-03-29 admin

A SEAT a Mobil Világkongresszuson fedte fel a városi mobilitás jövőjéről szóló elképzelését, a Minimó koncepcióautó bemutatásával. A teljesen elektromos négykerekűt a városi vezetés kihívásainak kielégítésére, a forgalmi dugók okozta növekvő fáradtságra vagy a parkolóhelyek hiányára tervezték.


Passat Variant R-Line Edition
Cikkek 2019-03-16 admin

Március 7-től a Genfi Autószalonon a márka egy éppoly exkluzív, mint sportos különleges modellváltozat világpremierjével ünnepli a bemutatót. A kétezer példányra korlátozott darabszámú Passat Variant R-Line Edition igény szerint 176 kW/240 LE (TDI) vagy 200 kW/272 LE (TSI) csúcs-erőforrással hajtja meg mind a négy kerekét (4MOTION).


SEAT el-Born
Cikkek 2019-03-13 admin

A SEAT el-Born az első tisztán elektromos jármű, amely a Volkswagen Csoport Moduláris Elektromos Platformjára (MEB) épült. A tanulmányautó nevét Barcelona egyik ikonikus városrészéről kapta.

 

Ez a környék szolgált ihletéül a SEAT formatervezőinek és mérnökeinek.


©KODA KAMIQ – az új városi SUV
Cikkek 2019-03-04 admin

A ŠKODA egy harmadik modellel egészíti ki európai SUV választékát: ŠKODA KAMIQ.

 

A ŠKODA KODIAQ és KAROQ modellekhez hasonlóan a KAMIQ neve is az észak-kanadai és grönlandi inuitok nyelvéből származik: valami tökéletesen illeszkedőt jelent…


60 éves a ©KODA OCTAVIA
Cikkek 2019-02-15 admin

A ŠKODA OCTAVIA a gyártás beindításának 60. évfordulóját ünnepli. E legendás modellből az első példányok 1959 januárjában gördültek le a Mlada Boleslav-i gyártósorokról. A  népszerű kompakt modell  örökségét a modern korszak első Octavia nemzedéke  az 1990-es évek közepétől folytatta.


Az új Audi TT RS Coupé és Roadster
Cikkek 2019-02-06 admin

Megérkezett az új Audi TT RS Coupé és Audi TT RS Roadster. Az Audi Sport tovább csiszolja a TT sorozat csúcsmodelljét: az új TT RS most még dinamikusabb megjelenésével magabiztosan megmutatja, mi rejlik benne. Az öthengeres erőforrás 400 lóerőt teljesít, amelyet az öt henger összetéveszthetetlen hangja kísér.


SEAT Tarraco 4Drive a marokkói sivatagban
Cikkek 2019-01-30 admin

A kihívással, amit Észak-Afrika dűnéi és hegyvidékei jelentenek, a legtöbb autónak soha nem kell megbirkóznia. A nehéz terep csak a leghatékonyabb járművek számára jelent legyőzhető terepet, ezért is választotta a SEAT tesztelni a marokkói sivatagot.


A virtuális valóságban utazhatunk hamarosan az Audik fedélzetén
Cikkek 2019-01-26 admin

Az Audi újradefiniálta Las Vegasban, a Consumer Electronics Show-n (CES) az autós szórakoztatást. A jövőben a hátsó ülésen utazók VR szemüveg használatával filmezhetnek, videójátékozhatnak vagy interaktív tartalmakat fogyaszthatnak, minden eddiginél élethűbb módon…


Íme a MINI 60 Years Edition
Cikkek 2019-01-23 admin

A MINI egy exkluzív dizájnkiadással ünnepli fennállása hatvanadik évfordulóját. A kisautó-szegmens megalapítójának történelmi vonatkozásait és agilis karakterét egyedülálló karosszériajegyek és utastéri opciók nyomatékosítják – három- és ötajtós változatban egyaránt, négyféle erőforrással.


Hírek az elmúlt napról

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere