CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Bűti Bettina
Galéria - Bűti Bettina

Kiemelt Videó

Yvette a flexológus ...
47 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

Hírek

Megtalálsz minket a Facebook-on is...
Ajánlók 2020-08-04 admin


Az új Audi A1 Sportback
Cikkek 2018-07-11 admin

Az új Audi A1 Sportback a felsőkategória színvonalát idéző, fejlett infotainment- és vezetői segédrendszereivel sokrétű kapcsolatban áll a digitális világgal, az új felszereltségi szintek pedig az egyéni kialakítási lehetőségek számára is bőséges teret kínálnak.


Veszprém Rallye
Ajánlók 2018-07-08 admin

Az egyik leglátványosabb és legporosabb rallye futam az évben a Veszprém Rallye. Azt hiszem a képek önmagukért beszélnek. Jó csemegézést :)

 


Drift, Lada, Retro… mi kell még?
Ajánlók 2018-07-05 admin

Ha nincs időgéped, de szívesen visszautaznál pár tíz évet az időben, ha nincs versenyautód, de az adrenalin és a gumifüst éltet, ha szereted a Ladák mással össze nem téveszthető hangját, akkor két hét múlva valóra váltjuk az álmod, hiszen mindezt megkapod egy helyen, egy hétvégén. 2018. július 14-15-én Máriapócson a helyed!


Rekordkört teljesített a ©KODA KODIAQ RS a Nürburgringen
Cikkek 2018-07-02 admin

Érzelmek, dinamika és a vezetés magával ragadó élménye – e tulajdonságokat ötvözi a ŠKODA az „RS” jelzés alatt. A cseh gyártó első nagyteljesítményű SUV-modelljeként a ŠKODA KODIAQ RS még piaci bevezetését megelőzően bizonyította, hogy a világ legnehezebb versenypályáján is jól teljesít.


Miss Fit 2018
Ajánlók 2018-06-30 admin

Idén is részt vettünk a Miss Fit 2018 verseny döntőjén, ahol a gyönyörű lányokat megcsodálhattuk estélyi ruhában, sportos viseletben és fürdőruhában. Ha kíváncsi vagy a győztesekre, akkor lesd meg a galériát.

 


A Q-család új tagja – Az Audi Q8
Cikkek 2018-06-27 admin

Az Audi Q8 a négyajtós luxuskupék eleganciájával ötvözi a nagyméretű SUV-modellek praktikus sokoldalúságát. Igényes felszereltségével, széleskörű hálózati kapcsolataival és a műutakról távol is helytálló robusztus konstrukciójával a munka és a szabadidő során egyaránt ideális útitárs.


Drift Masters Rd2 - amikor a legjobbakat láthatod
Ajánlók 2018-06-24 admin

2018. június 22-én hihetetlen látványban lehetett részük azoknak, akik ellátogattak a RabócsiRingre, ugyanis Máriapócs adott otthont a Drift Masters második versenyének. Természetesen ott voltunk ;)

 


Egy bécsi kéményseprőé a világ talán legnagyobb Golf gyűjteménye
Cikkek 2018-06-22 admin

Ki mondta azt, hogy a szeretetet nem lehet számokban kifejezni? A Volkswagen esetében ez a szám 114. Az osztrák Josef Juza imádja a Golfot, ezért tart 114-et belőle. Azonban ez csak a jelenlegi állapotot tükrözi, ez a szám ugyanis még mindig nőhet.


Az Írek már 14 évesen tudják, hogy kell driftelni!
Ajánlók 2018-06-19 admin

Nem meglepő egy ír pilótát a pódiumon látni, mondhatni már hozzászoktunk. Habár nem sokan fogadtak volna a tényleges győztesre. Talán nem véletlen, hogy az írek vitték a prímet a Drift Masters Európa Bajnokság első hétvégéjén.


Hírek az elmúlt napról

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere