CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Szegfü Adrienn
Galéria - Szegfü Adrienn

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Drift Games – újratöltve
Ajánlók - (2019.05.05)

Drift Games…  Vérre menő játék a drift pilóták között. Játék az idegekkel, játék a szögekkel, játék a technikával. Ehhez az izgalmasjátékhoz biztosítja 2019. május 11-12-én a Béres Szabolcs a legjobb „feltételeket”, hogy a pilóták méltó körülmények között mérhessék össze ismét a tudásukat.



 

A drift autók téli fejlesztési már beértek, az első ütközet már lezajlott 2019. május 1-jén a Slovakiaringen. A pilóták és autóik most már a legjobb formájukban várják, hogy újabb értékes pontokkal térjenek majd haza a máriapócsi pályáról. A tét és a teher most ismét nő, hiszen az elmúlt évek legerősebb mezőnye áll majd rajthoz 2019. május 11-én és 12-én Máriapócson, a megújult Rabócsiringen első ízben az új nyomvonalon is.

 

A pilótáknak csak néhány verseny áll rendelkezésükre ahhoz, hogy év végén a legjobbnak járó kupát vihessék haza. Óriási teher versenyről-versenyre mindig a legjobbat kihozni magukból és az autókból. Nem elég a koncentráció, óriási szerencse is kell, hiszen elég egy rossz gumiválasztás, egy apró, hibás mozdulat és az egész hétvége dugába dőlhet. A harcosoknak azonban bőven lesz idejük edzeni, hiszen külön nyomvonalon edzenek és csatáznak majd egymás ellen a PRO és a PRO-AM kategória pilótái.

 

 

A nézők számára pedig a két különleges nyomvonal, a profi pilóták, a legjobb drift autók mellett más meglepetéssel is készülnek a szervezők. Idén is megrendezésre kerül ugyanis a nagy sikert aratott Autós Picnic, ahol a BMW különböző kategóriáiban választanak majd győzteseket maguk a nézők. A nézők a tulajdonosoknak átadott matricákkal tudják majd letenni voksaikat a következő kategóriákban: széria, ültetett, leghangosabb (kipufogó), legnagyobb zenével rendelkező, verseny (bukócsöves), legharcedzettebb. A mindenre elszánt BMW tulajdonosok plusz matricákat gyűjthetnek majd a felni- és féltengely-kitartás versenyekben.

 

 

Május 11-én szombaton, a kvalifikációkat követően korlátozott számban, de lehetőség lesz bepattanni A pilóták mellé és drift taxizni ezen az izgalmas, fallal körülvett, nehéz pályán, mely biztosan örök élményt ad majd az utasoknak. A taxi után pedig mi más emelhetne még a hangulaton, mint egy fantasztikus drift party live DJ-vel a Rabócsiring teraszán.

 

Gyere és légy részese Te is ennek a megannyi élménynek, melyet a drift, a BMW-k és a zene adhat számodra, melyet ilyen ínyenceknek való tálalásban csak a Drifting.hu csapata képes kínálni számodra. Vésd be a naptárba: 2019. május 11-12. – Máriapócs – Drift Games
 

 

 

Kapcsolódó galériák
Drift Games

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere