CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Bűti Bettina
Galéria - Bűti Bettina

Kiemelt Videó

Yvette a flexológus ...
47 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

Levetkőzött a 2016-os Nemzet Szépe
Cikkek - (2017.08.10)

Tavaly Dr. Özer Nóra nyerte meg a Nemzet Szépét a Miss Nation Hungary-t. A szépségverseny szervezői a belső értékeket tartják fontosabbnak, ezért a döntő során sem kérik a lányokat, hogy bikinire vetkőzzenek. Így mostanáig kellett várni, hogy Nóra is megmutassa formás alakját.


  

A jogász végzettségű szépség mindennapjai sokat változtak, mióta őt választották az ország történetében először a nemzet legszebbjének, s ezzel megnyerte a koronát és a vele járó értékes nyereményeket. Többek között egy a luxus nyaralást is ahol bikinis fotósorozat készült róla. Tanulmányai miatt nyeremény utazását csak most tudta felhasználni. Az egzotikus nyaralásra édesanyja kísérte el mivel jelenleg nincs  párkapcsolatban.

 "Külön tetszett a verseny során, hogy nem kellett bikiniben megjelenni a színpadon, én ettől sokkal színvonalasabbnak tartom ezt a rendezvényt, mint a többit. Ráadásul az intelligenciát is fontosnak tartották a zsűritagok. A nyaralásunkon készült fotók azonban olyan jól sikerültek, hogy büszkén mutatom meg őket az embereknek" - mondta a 2016-os Nemzet Szépe.

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere