CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Interjú Tikos Kittyvel
Interjúk - (2015.04.08)

Tikos Kitty ugyanolyan gyönyörű, mint közel öt évvel ezelőtt, amikor egy motor mellett pózolt az erősebbik nem nagy-nagy örömére. Azóta sikert sikerre halmoz modellként és a magánéletben is. Mindemellett megmaradt gyönyörű, fitt és vonzó nőnek… 

CAG: 2010-ben fotózott utoljára Téged SAjt. Azóta melyek a legfontosabb változások az életedben?

 

Tikos Kitty: Igazából akkor kezdődött a modell-pályafutásom és akkor nyertem az első szépségversenyem. Azóta nem változásnak mondanám, hanem előre haladásnak: lediplomáztam, sok szépségversenyt és mellette Fitmodell versenyt nyertem, még többet edzek, és a modell szakmában is egyre több felkérést kapok.

 

 

CAG: Az alakod hibátlan, gondolom sokat kell dolgozni érte. Mivel tartod magad formában?

 

Tikos Kitty: Öt éves koromban vittek el az első torna edzésemre, onnantól kezdve folyamatosan sportolok: táncoltam is, kötélugráltam, sportaerobikoztam, ritmikus sportgimnasztikáztam. Aztán a TF-en elkezdtem konditerembe járni, jelenleg is főként ezzel tartom formában magam. Azt hiszem az egész életemet végig kísérő sport és egészséges táplálkozás meghatározó volt/lesz, a testem már erre van beüzemelve, így azért könnyebb dolgom van, mint annak, aki csak pár éve kezdte el az alakformálást.

 

 

CAG: Mikor látod magad igazán szépnek és vonzónak?

 

Tikos Kitty: Nem az a lényeg, hogy makulátlan sminkem és csinos ruhám legyen éppen, hanem, hogy boldognak, fittnek, egészségesnek érezzem magam, érezzem, hogy nagyon szeretnek – akkor belülről sugárzom.

 

 

 

CAG: A sport a legfontosabb jelenleg az életedben?

 

Tikos Kitty: A sport az életem része, akár csak az, hogy felkelek és dolgozni megyek, vagy hogy a családommal vagyok. Nyilván vannak a sportnál fontosabb dolgok az ember életében, de nekem még nincs férjem, gyerekem.

 

 

CAG: Rengetegszer állsz modellt és sokszor láthatunk háziasszonyként vagy hostessként egy-egy rendezvényen. Millió ajánlatot kaphatsz, Te mégis hűséges vagy párodhoz. Könnyű ellenállni a kísértéseknek?

 

Tikos Kitty: Udvarlók mindig vannak. Természetesen jól esik, ha mások is elismernek és dicsérnek, imponáló, ha különlegesnek tartanak valamiért. De ennél tovább nem gondolom a dolgot, illetve nem is udvaroltatok. Szeretem a párom, ő mindenben támogat és viszont szeret.

 

 

CAG: Szerinted mi a jól működő kapcsolat titka?

 

Tikos Kitty: Szeretni, elfogadni, őszintének lenni, figyelni rá, óvni.

 

 

 

CAG: Számodra mi egy nő legfontosabb fegyvere?

 

Tikos Kitty: Minden nőnek tisztában kell lennie a saját szépségével, szexepiljeivel. Ha ezt jó időben, természetesen alkalmazni tudja, az már fél siker, de egy őszinte mosoly, egy nézés, egy kis titokzatosság is leveheti a férfit a lábáról.

 

 

CAG: Mit teszel, ha egy férfi összetöri a szíved?

 

Tikos Kitty: Ha már megtette, akkor nem érdemel meg; büszkeséggel próbálok tovább menni, körülveszem magam számomra értékes és jó dolgokkal, emberekkel.

 

 

CAG: Sport és modellkedés. A kettő közül melyikra alapoznád inkább a jövőd és miért?

 

Tikos Kitty: A sport azért jobban meghatározza a jövőm, hiszen a modellkedés sem tarthatna itt számomra, ha az alakom nem ilyen lenne… Persze utóbbiban is ügyesnek és jónak kell lenni, az sem könnyű hivatás, de a sport értékei messzemenően megelőzik a modellkedést. Remélem tudom majd ezt is kamatoztatni a későbbiekben, hiszen ez is személyiségformáló. Főként edzősködéssel, sporttal szeretnék foglalkozni.

 

 

CAG: SAjt most motor helyett autóval fotózott Téged. Van kedvenc márkád, autód?

 

Tikos Kitty: Mivel leginkább egy Mini Coopert szeretnék magamnak, ezért azt neveznem "kedvencnek". :)

 

 

 

írta: RiKA CarsAndGirls.hu (2015)

 

 

____________________________________________________________________

 

Kapcsolódó anyagok:

 

Tikos Kitty és a Honda

Kapcsolódó galériák
Tikos Kitty 2015

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere