CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Interjú Egyed Katalinnal
Interjúk - (2013.07.23)

Kata jött, látott és levett mindenkit a lábáról. Láthattátok őt már hostessként, de most SAjt fotóinak köszönhetően most láthatjátok gyönyörű testét ruha nélkül, a maga természetes szépségében... 

 

CAG: Rutinos modell vagy, az első percben éreztem rajtad, hogy nem ma kezdted. Mikor kezdtél modellkedéssel foglalkozni? Honnan jött az ötlet?


Egyed Katalin: 14 évesen voltam az első fotózásomon, melyen anyukám bíztatására vettem részt. Utána kisebb-nagyobb megszakítások voltak a tanulmányaim miatt, de valahogy mindig visszataláltam. Jelenleg is aktívan dolgozom modellként itthon és külföldön is.CAG: Nem kellett lekönyörögni Rólad a ruhákat. Bár sok akt fotózáson vagy már túl, soha nem voltál még zavarban?


Egyed Katalin: Természetesen az első néhány aktfotózásomon nagyon zavarban voltam. Szerencsére nagyon jó és korrekt fotósokkal dolgoztam, akik segítettek, hogy leküzdjem a gátlásaimat. Mára ez már teljesen sikerült. Talán még a kültéri fotózásokon jövök néha zavarba, mikor egy-egy arra sétáló ember megáll nézelődni, de olyankor gyorsan magamra kapok valami ruhát és megvárjuk, amíg tovább áll.CAG: Mi volt az eddigi legérdekesebb fotózásod?


Egyed Katalin: Nehéz egyet kiemelni, hisz sok remek fotózáson voltam már, de azt hiszem, mégis a Nemzetközi Fotocamp-et emelném ki Filep Lajos szervezésében. Már többször részt vettem ezen az egy hetes fotós táboron, ahol kiváló német és olasz fotósokkal dolgozhatok együtt változatos és érdekes helyszíneken, mindig más témában. Remélem, még sokszor ott lehetek majd a modellek között.

 


 

CAG: Gyönyörű tested van, Te mennyire vagy elégedett magaddal?


Egyed Katalin: Ez változó. Egyik nap elégedett vagyok, a másik nap pedig mindent megváltoztatnék magamon, amit csak lehet. De gondolom, ezzel sok nő társam együtt tud érezni.CAG: Mit sportolsz, hogy formában tartsd magad?


Egyed Katalin: 9 éves korom óta lovagolok, amit a mai napig imádok. Lovasedzőként végeztem, így tanítottam gyerekeket és felnőtteket egyaránt lovagolni, emellett ugró és military lovakat edzettem. Nagy szenvedélyem a lovak és remélem, hogy ez egész életemen végig kísér majd. Természetesen, ha időm engedi, szívesen járok edzőterembe is.

 

CAG: Továbbra is modellkedéssel szeretnél foglalkozni, vagy vannak más terveid is?


Egyed Katalin: Jelenleg igen, a modellkedéssel szeretnék foglalkozni. Hogy a későbbiekben mi lesz, arra nem tudnék válaszolni. Azt már megtanultam az élettől, hogy soha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy én azt tervezem, így továbbra is a sorsa bízom magam és izgatottam várom, hogy mi lesz a későbbiekben velem.CAG: Mivel töltöd a szabadidődet?


Egyed Katalin: Mindig a hangulatomtól függ, hogy épp mihez van kedvem. Szeretek a barátaimmal bulizni menni vagy csak egyszerűen velük tölteni az időt, míg máskor ugyanolyan jól tudom érezni magam egy kellemes délután a családom körében. Imádok a kutyámmal lenni, vele sétálni vagy kirándulni, ő a legjobb társ! Életem legjobb döntése volt, mikor elhoztam a menhelyről.  

 CAG: Ugorjunk előre az időben 15 évet. Mit szeretnél látni?


Egyed Katalin: Hogy boldog vagyok és elégedett az életemmel. Azt hiszem, ennél többet nem is kívánhatnék. CAG: Térjünk rá a pasikra. Mesélj álmaid lovagjáról!


Egyed Katalin: Nincs konkrét ideálom. Nem tudom behatárolni, hogy milyen legyen. Viszont majd ha találkozom vele, akkor biztos egyből tudni fogom, hogy ő rá vártam. :)CAG: Vannak csábítási praktikáid, vagy meghagyod az udvarlást a férfiaknak?

 

Egyed Katalin: Szeretem, ha a férfi magabiztos és ő kezdeményez. Persze megadom neki a bíztató jeleket, hogy ha nekem is szimpatikus az illető, de a többit már rá bízom.CAG: Nagyon ártatlan lánynak látszol… Ez csak álca, vagy tényleg az vagy?


Egyed Katalin: Ez egy jó kérdés :) Én annak tartom magam és többen igazolták is már, hogy ez így van. Viszont biztos van olyan is, aki inkább az ellenkezőjét állítaná, de hát ki mit hoz ki belőlem... :)        

 

 

 

írta: SAjt - CarsAndGirls.hu (2013)

Kapcsolódó galériák
Egyed Katalin

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere