CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Dragracing OB - Stance&Chill
Ajánlók - (2020.07.07)

2020. július 12-én minden adott lesz kiskunlacházi repülőtéren, hogy jól érezd magad! Jön ugyanis a Dragracing.hu által szervezett autós Drag Országos Bajnokság és Motoros Kupa következő fordulója, ami mellett az első Stance & Chill VW konszern és Mini találkozó is megrendezésre kerül. Hatalmas buli lesz!Természetesen nem csak a parkolóban állnak majd a szebbnél szebb autók, hanem a rajtban is, hiszen a találkozóval egy időben megrendezésre kerülő gyorsulási versenyen méltán híres Magyar és külföldi versenyzők képviseltetik magukat. Hidd el, nincs annál jobb, mint a másik versenyző szemébe nézni mielőtt begurulsz a rajtba, érezni magad alatt az autó finom remegését és elfeledni a hétköznapok nyűgjét és tövig nyomni a gázpedált!


Természetesen nem csak autós, hanem motoros kategóriákban is versenyeznek majd a pilóták. Fantasztikus érzés és látvány, ahogy hallgatod és látod a gépeket, miközben gumit melegítenek, feszülten várakoznak, majd beleadnak apait-anyait, hogy a legtöbbet hozzák ki önmagukból és az autókból, motorokból.


402 méter… nem tűnik soknak, amíg nem próbáltad. Idegtépő másodpercek, melyek olyan adrenalin löketet adnak, amivel elvagy jó pár hétig. Így gondolják mindazok a profi és sportman /amatőr/ pilóták is, akik rajthoz állnak az országos bajnokság futamain és nincs más céljuk, mint legyőzni a saját korlátiakat és az ellenfeleket, majd hazavinni egy újabb serleget.


Mit kapsz tőlünk? Egy olyan fantasztikus napot, ami csak a gyorsulásról szól és a VW konszern találkozó szebbnél szebb autóiról szól. Ez a nap maga lesz a drag-paradicsom. Remek kikapcsolódás az egész családnak, hiszen mindenki megtalálja azt, amit keres. Versenyző autókat, motorokat, finom ételeket, isteni italokat és a parkolóban sorakozó több száz, vagy akár ezer VW konszern autóit.


A depóban sétálva beleshetsz a motorháztetők alá és megcsodálhatod a profi versenygépek rejtett titkait, a jó hangulat és a sok-sok isteni látvány pedig már csak hab a tortán.


A Stance & Chill VW konszern és Mini Találkozó részletes programját hamarosan közöljük, de előzetesen annyi, hogy a szépségverseny, a különböző vetélkedők, sőt a Tombola is a találkozóhoz tartozik. A többi egyelőre legyen meglepetés!Gyere és tarts Te is velünk 2020.07.12-én!

Kapcsolódó galériák
DragRacing gyorsulási verseny 2020.06.06.

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere