CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Drift Games – Back to the Track!
Ajánlók - (2020.07.06)

Rengeteg pilóta és még több ezer driftet szerető ember várta, hogy végre csituljon a járvány és megszűnjenek a korlátozások. Nehéz volt az elmúlt pár hónap, de ahogy Churchill mondta: „Az élet teljes egész, ezért a jót és a rosszat is el kell viselni.”  Elviseltünk mindent és túl minden rosszon most itt az idő, hogy önfeledten szórakozzunk az idény első PRO kategóriás drift versenyén.A bajnokság több hónapos csúszásba került, több futamot törölni kellett, de a jó hír végre az, hogy a versenyeket végre nyitott kapuk mögött lehet megtartani. Ennek az első profi drift versenynek az elmúlt évek során folyamatos átalakításon átesett, erdő közepén megbújó, hangulatos máriapócsi Rabócsiring ad otthont. A Drift Gamesen 2020. július 17. és 19. között nemcsak a drift pilóták, hanem a Ladások és akár Ti, nézők is kipróbálhatjátok tudásotokat a versenypályán.

 

 

Július 17-én a drift edzés zajlik majd a pályán, de szombaton már jön a többi ínyencség is. A főszerep a Ladáké lesz a drift pilóták mellett. Délelőtt egészen kora délutánig Ladaracing.hu Time Attack és Drift Gála edzés lesz a Profi Drift Bajnokság versenyzőinek drift edzése mellett.

 

Az edzések után pedig kezdetét veszi az igazi őrület, hiszen egyik izgalmas program követi majd a másikat: Lada felvonulás, Pro kategória kvalifikációja, Ladaracing.hu Drift Gála, Super Drift Series, majd éjszakai fényben a Pro kategória versenye. A díjátadó után azonban nehogy elmenj, hiszen a fedett terasz átalakul egy fergeteges buli helyszínévé, ahol a DJ élőben zenél, ahol egy hatalmas party vár rád Rúdtánc Show-val élő Topless Show-val, hogy kiengedd az elmúlt hetek, hónapok minden feszültségét.

 

 

Ha másnap érzed magadban az erőt, akkor itt az idő arra, hogy kipróbáld magad egy igazi versenypályán. A Rabócsiring szervezésében ugyanis vasárnap gokartos és autós pályanapot tartunk, melyre várunk nagy-nagy szeretettel.

 

A Drift Games mindent ad, ami hiányzott az elmúlt időszakban: izgalmas versenyt, gyönyörű autókat és még gyönyörűbb hölgyeket, fantasztikus szórakozást minden korosztálynak és nem csak az uraknak, hanem az egész családnak.

 

Találkozzunk 2020. július 17-19. között Máriapócson, a Drift Gamesen – Back to the Track!

 

Bővebb információ: https://driftgames.hu/

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere