CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Mancs és a Junkwagon tarolt…
Drift - (2020.06.15)

Egyszer volt, hol nem volt egy videós srác, aki imádta a driftet. Nem csak nézni, hanem csinálni is. Volt egy Junkwagon nevű szekere (éppen csak több annál :)) és egy társa, a drift tündér. Kitalálták, hogy sz*ból nem szimplán várat építenek, hanem azzal fognak elindulni egy versenyen. Nos, nem elindultak, hanem győztek… 

CAG: Az első versenyt picit "elizgultad". Hogyan sikerült most helyre rakni magad fejben?

Mancs: Az első versenyen mint kiderült izgulós fajta vagyok igen, de szerencsére sok tippet kaptam mivel lehet ezt kezelni és úgy tűnik be is váltak a tippek hiszen első helyre kvaliztam!

 CAG: Milyen érzés volt ennyi videós év után nem forgatni, hanem vezetni egy versenyen?

Mancs: Picit furcsa, illetve teljesen más szemszögből látom most a dolgokat, amit anélkül, hogy az ember belecsöppen ebbe tényleg nehéz átélni/átérezni! Eddig is tudtam csak nem sejtettem! :)CAG: Tényleg! Lettek jó videó felvételek? Gondolom megoldottad a kamerázást is közben :)


Mancs: Szerencsére Gábor (cégtársam/Red Crab Films) ebben nagy segítséget nyújtott már a legutóbbi versenyen is. A mostani versenyen picit jobban odafigyeltünk magára a versenyzésre is Zsoltival, nem csak a baromkodásra, így kevesebb energiát fektettem a videózásra, de  ennek meg is lett az eredménye. Már nem lehet félvállról venni egy street versenyt sem, mert nagyon sok jó versenyző van, hamar elkenik az ember száját! :D


CAG: Hogy tetszett a pálya?

Mancs: Én nagyon örülök, hogy végre egy szűk pályát kaptunk, nekem Tököllel mindig ez volt a bajom, hogy nagyon széles pályák voltak. Emellett jó tempós is volt, ami azért valljuk be: nekünk kedvezett. Edzések elején még szenvedtem az érintési pontokkal, ezen kellett dolgozni a legtöbbet, de Zsolti rádióval a fején nonstop instruált és szépen haladtunk előre.

 CAG: Nem volt gond az autóval?

Mancs: Már az első verseny óta volt egy bizonyos "fruttyogás" problémánk (nem röhög, ez a szakszó!), ami random jött elő, viszont pénteken délelőtt már nagy problémává vált. Most végre megtaláltuk a hiba okát, megoldottuk és azután már csak a vezetésre kellett figyelni.CAG: Úgy tűnik autók tekintetében szereted a kihívásokat :)   Ha egy pár milliós versenyautóval mehetnél vajon azzal is ilyen jól menne?

Mancs: Volt lehetőségem a hétvégén ülni Surda mellett egy betapasztott autóban. Megmondom őszintén ez teljesen más dimenzió, ehhez fel kell nőni. A kukázott gumik világából átugrani egy ilyen autóba, ilyen tapadással, nem könnyű lépés. Szívesen kipróbálnék egy ilyen autót egyszer, várom a jelentkezőket!! :D


CAG: Miért jó a Junkwagon és mi a legnagyobb hátránya így versenyzés terén?

Mancs: Annyira szar, hogy már jó! Dülöngél, meg karcolja a tükröt a kanyarban, ez kívülről szörnyen, illetve szörnyen viccesen néz ki, de belülről ebből semmit nem tapasztalni. Szépen forog vissza a kormány, a kocsi csinálja, amit kell, nekem csak a gázt kell nyomni és minél kevesebbet belekontárkodni :) Természetesen nem azt jelenti, hogy mindenhol megállná a helyét, de amire van (menni, vigyorogni, másokat megvigyorogtatni, durrogni, csattogni), arra tökéletesen jó! Hátránya? Nincs benne klíma!CAG: Mit üzensz a drága építő drifttündér társadnak itt, rajtunk keresztül?

Mancs: Köszönöm a lehetőséget, a segítséget, a türelmet, illetve hogy ennyire szívvel lélekkel rakta össze ezt a kocsit. Két dolog miatt működik ez az autó: ő rakta össze és Emil (Hubdyno Budapest / Maxxecu.hu) programozta fel! Ez a két változó ha nem állt volna össze, akkor tiszavirág életű lett volna a projekt!. Ja és persze még sok ilyen jó versenyt nekünk! :)

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem az SR20 csapatnak a segítséget, biztatást, gumizást! Egyedül egész biztosan nem menne ilyen flottul minden!

És természetesen mindenki másnak is, pályabíróknak, szervezőknek, nézőknek!

Kövessetek minket facebook-on, Instagram-on (#Junkbuilds), illetve természetesen a youtube csatornánkra se feledkezzetek feliratkozni! :)

Szponzoraink akik nélkül egész biztosan nem menne:
Tuningaruhaz.hu
Gabeszmentő: Autómentés-Autószállítás
BPracing.hu
Stefan Zorst Racing
MaxxECU.hu
Hub Dyno Budapest
Red Sun Service
Vincenzo Motorsportírta: RiKA CarsAndGirls.hu (2020)

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere