CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Találkozás egy régi szerelemmel…
Drift - (2020.04.23)

Levota Sanyit, az örök 14 évest imádta mindenki. Ügyesen terelgette mindig E30-asát, amit már messziről meg lehetett ismerni a dekorjáról. Majd jött egy év, Sanyi nem jött többet, majd eladta autóját is. Mindig fájt a szíve az első autója miatt és most, sok-sok év után újra találkoztak és a szerelem jelentem: töretlen… 

CAG: Emlékszel még arra, amikor életedben először láttad meg az E30-at?

 

Levota Sanyi: Tisztán emlékszem az első pillanatra, mikor apa haza hozta németből. Nagyon boldog voltam, hogy egy mosolygós nagylámpás e30-am lett, ami gyárilag egy 325 volt.

 

 

CAG: Melyik a legkedvesebb élményed vele?

 

Levota Sanyi: Nagyon sok szép emlékünk van: rally, szlalom, sprint, hegyi sprint, drift. Mindent kipróbáltunk és úgy gondolom nagyon jól teljesítettünk minden téren. De  a  legemlékezetesebb és legkedvesebb emlékem, amikor  a Skyline cserbenhagyott és bár már a kis BMW elvolt adva 2009 húsvét körül Máriapócson egy 2. helyet autóztunk.

 

 

CAG: Mikor és miért adtátok el?

 

Levota Sanyi: Eladva 2009.04.10-én lett. Az eladás célja a Skyline megvétele volt, ami sajnos elég rosszul sült el, mivel a motorja elromlott, így jött a mély és hosszú szakadék.

 

 

CAG: Miért kezdted keresni?

 

Levota Sanyi: Évek óta kerestem az autót fél információkból is indultam keresni. Szolnokot bejártam, Kecskemétet többször, mivel hallottam, hogy ott lehet az autó, de sajnos nem jártam sikerrel.

 

 

CAG: Hol és hogyan bukkantál rá?

 

Levota Sanyi: Egy barátom segítségével derült ki, hogy hol van ténylegesen az autó. Arra a percre vártam, hogy mikor mondják, hogy mehetek érte, mert eladó. Nagyon megörültem neki és egy percet sem várva mentem is érte.

 

 

CAG: Milyen volt újra látni?

 

Levota Sanyi: Az első látás? Szerelem első látásra. Boldogság könnyekkel... Nagyon meghatódtam és számomra hihetetlen volt, minden gyerekkori emlék újraéledt bennem. És újra 14 evésnek érez magam.

 

 

CAG: Milyen állapotban van?

 

Levota Sanyi: Kb. olyan állapotban van, mint mikor eladtuk. Nagyon nem volt idejük használni az autót, ami előny számomra. Tökéletes, erős és egy napnyi mosogatás után szép is.

 

 

CAG: Mi a célod vele?

 

Levota Sanyi: Nagyon sok tervünk van vele. Több módosításra kerül sor: futómű, súly, szélesítés, de a  szín és dekor marad mindörökre!

 

 

 

írta: RiKA CarsAndGirls.hu (2020)

 

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere