CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Miből lesz a cserebogár? - A kicsi "Niko"
Drift - (2019.10.03)

Cselőtei Nikolett, vagy ahogy mindenki ismeri: Niko egy hihetetlen üde színfoltja a hazai drift sportnak. Mindig mosolyog, mindig küzd és emellett gyönyörű…

 

Vajon ő hogyan indult el ezen a rögös driftes pályán? Erről mesélt nekünk... 

CAG: Mi az első gyermekkori autós élményed?

 

Niko: Édesapám 1500-ös Ladájával a káposztásmegyi parkolóban csúszkáltunk és pörögtünk a hóban. Bátyám vezetett, a jobb 1-ből bátorítottam, hogy ,,még-még” Anyu pedig hátul szüntelenül sikítozott és kiabálta, hogy ,,ti tiszta hülyék vagytok!” A mai napig mosolygok ezen. Édesanyám, ha néha napján beül mellém a drift autóba, rögtön előhozakodik ezzel az emlékkel.

 

 

 

CAG: Vadóc vagy visszahúzódó voltál az oviban?

 

Niko: VADÓC! Rettentően harcias kislány voltam. Később az iskolában is, itt a fiúk már nem nagyon mertek belém kötni. Tudták, hogy megvédem magam. (Testvérem harci sportot űzött, de engem nem írattak be lány lévén, viszont otthon megmutatta, vagyis inkább gyakorolta rajtam minden csínját-bínját. Szüleim nagy örömére többször is jártak ez ügyben az igazgatói irodában.

 

 

CAG: Mi volt a kedvenc játékod?

 

Niko: Bátyám féltett távirányítós Pontiac Firebird autója, és matchboxai. Természetesen nekem is voltak Barbie babáim, de a hozzá kapott rózsaszín Porsche volt a nagy kedvencem, amibe a Barbie babákat bele lehetett ültetni.

 

 

CAG: Ha gyerekkor és nyár, akkor mi ugrik be elsőre? 

 

Niko: A Balaton, később pedig a Tisza. Balcsin 12 éves koromig nyaraltam majd minden nyáron, aztán csak a Tiszán. Imádom a vizet, és minden vízi sportot a mai napig. Úsztam, majd kajak-kenuztam szabad időmben, később 2005-ben pedig a Magyar Jetski szövetség országos összetett női kategória II. helyezettje voltam. A Jetski most is jelen van, de csak kikapcsolódás szinten.

 

 

CAG: Hány évesen voltál először szerelmes?

 

Niko: Az ovis szerelem, ha nem számít bele, akkor 15 évesen. :)

 

 

CAG: Amikor megkérdezték, hogy mi leszel, ha nagy leszel - mit válaszoltál?

 

Niko: Konkrétan nem tudtam! Viszont voltak olyan előjelek, melyhez a kreativitásnak nagy szerepe volt. Gimi után lakberendező és belsőépítészeti iskolát végeztem, valamint pár évet aktívan terveztem és kiviteleztem is, de a sport és a sport iránti szeretet - ezen belül az autósport -, mint hobbi és mint hivatás is jelen van az életemben.

 

 

CAG: Kisgyermekként kire néztél fel a leginkább és miért?

 

Niko: Édesapámra és Édesanyámra. Akiket figyeltem miként élnek, és mit hogyan csinálnak. Ami érdekelt, hatalmas lelkesedéssel és kitartással vetettem bele magam, ők pedig mindenben támogattak, és ezt ezúton is köszönöm nekik!

 

 

írta: RiKA - CarsAndGirls.hu (2019)

 

 

 

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere