CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Interjú a hétvége hősével, Szili Krisztiánnal
Drift - (2019.07.09)

Szili Krisztián büszkén mondhatja: "Veni, vidi, vici". Kőkeményen küzdött, nagyon nehéz ellenfeleket kapott, de most hétvégén nem talált legyőzőre.

 

Tökéletesen versenyzett, nincs ezen mit szépíteni. :) 

CAG: Sokszor álltál már a dobogó legfelső fokán, de ez a teljesítmény azért mégsem mindennapi. Milyen érzés?

Szili Krisztián: Igen hihetetlen érzés volt... Top4-től felpörögtek az események, csak cseréltük a gumikat és meneteltünk előre. :) Nagyon örülök az eredménynek.

 CAG: Mi kellett ehhez a fantasztikus eredményhez szerinted?

Szili Krisztián: Nagyon feküdt a pálya nekem és az autó ereje is tökéletesen kihasználható volt itt. Fejben is nagyon akartam a jó eredményt, rá tudtam koncentrálni minden körömre.  Ezen felül kellett hozzá a csapatom a gyors és precíz depózással.CAG: Az autóval nem volt gond a hétvége alatt?

Szili Krisztián: Nem volt semmi gond... hibátlanul működött, ezért is óriási köszönet Rózsa András barátomnak (Exxplosion).CAG: Melyik csata volt a legnehezebb és miért?

Szili Krisztián: Hihetetlen, de a Top16-os csatám Massimo Checchinnel, mivel két visszahívás után is csak videóbíróval tudták eldönteni, hogy ki jutott tovább.

 CAG: Véleményed szerint mennyire nehéz technikailag lépést tartani az európai mezőnnyel?

Szili Krisztián: Nehéz, viszont úgy gondolom hogy sok magyar autó büszkén megállja a helyét ilyen mezőnyben is! De van olyan dolog az autón kívül amiben még lehet hova fejlődnöm.CAG: Egy jó eredményhez mi a fontossági sorrend szerinted? Szerencse, vezetési tudás, jó gumi, tökéletes autó...?

Szili Krisztián: Jó autó, szerencse, vezetési tudás, jó gumi. :) Most mind megvolt!CAG: Mit üzensz a neked szurkolóknak és a rengeteg gratuláló barátnak, ismerősnek?

Szili Krisztián: Nagyon-nagyon köszönöm, hihetetlenül jól esett, a live-on is rengeteg szurkolói üzenet jött, folyamatosan drukkoltak! A versenyző társaim is külön gratuláltak, az ottlévők támogattak, amiért óriasi köszönet! Úgy érzem ez is hozzájárult a győzelemhez!

 
írta: RiKA - CarsAndGirls.hu (2019)

 

 

 


 

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere