CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Interjú Cselőtei Csabával
Drift - (2019.05.26)

A legutóbbi Drift Games versenyen 29 profi pilóta állt rajthoz Máriapócson. Ebben az igen erős mezőnyben hazánk fiának, Cselőtei Csabának sikerült megszereznie a második helyet. Ideje volt őt mikrofonvégre kapni, fogadjátok szeretettel a vele készített interjúnkat. 

CAG: Fantasztikus eredményt értél el a Drift Gamesen. Hosszú út vezetett idáig?

Cselőtei Csaba: Köszönöm szépen, de úgy gondolom, hogy ez az eredmény nem csak az én érdemem, hanem a csapaté is, akik folyamatosan segítettek és támogattak. Elsősorban Gymkhana versenyeken vettem részt illetve külföldi drift versenyeken. Minden egyes eredményért meg kell küzdeni és ez az eredmény tükrözi az elmúlt három évet.

 CAG: Mesélj egy picit arról, hogy jelenleg milyen autóval versenyzel...

Cselőtei Csaba: Az autóm egy Nissan Skyline RB25 típusú 494LE driftautó. Ezt a típust nem gyártották európai piacra éppen ezért csak jobb kormányosként lehet megvenni. Sok átalakításba és munkaórába telt mire összeállt a technika. Balkormányosítottuk, drift futóművet kapott, erősített hajtásláncot, üzemanyag rendszert, valamint a motort is teljesen át kellett építeni. Az autó ettől függetlenűl folyamatosan fejlesztve van.CAG: Nem csak Te, hanem gyönyörű párod is versenyez. Nem okoz ez konfliktust közöttetek?

Cselőtei Csaba: Igen Niko is versenyzik, idén egy új versenyautóval indul, szintén japán technikával. Mikor a pálya széléről figyelem és szurkolok neki sokkal jobban izgulok, mint amikor a saját futamomra készülök. Konfliktus??? :)  nyilván előfordul a versenyláz hevében, de ez nem okoz maradandó feszültséget közöttünk.

 CAG: Mi a célod az idei szezonra?

Cselőtei Csaba: Az idei szezonban több külföldi versenyen szeretnénk részt venni. Tesztelni, összeszokni az új autóval. Itthon a Drifting.hu által rendezett versenysorozatban indulok, és célom a minél jobb évvégi összesített eredmény elérése.CAG: Képzelj el egy álomversenyt. Mi lenne a helyszín, milyen autóval állnál rajthoz és ki lenne az ellenfél?

Cselőtei Csaba: Ha álmodni lehet ilyet, akkor a helyszín a az Egyesült Államok, Gateway Motorsports Park, az autóm maradna a Nissan Skyline R33, viszont a szívét egy feltöltős LS motorral álmodnám. Az ellenfelem pedig a példaképem lenne: Ryan Tuerck.

 CAG: Mit üzensz mindazoknak, akik neked szurkolnak és melletted állnak?

Cselőtei Csaba: Elsősorban mindenkinek szeretném megköszönni az eddigi támogatást és a szurkolást, hiszen nem csak nekem szól a bíztatás, hanem ,,kis" csapatunk összes pilótájának. Pozitív energiájuk segítségével továbbra is törekszem a minél jobb eredmény elérésére!

 írta: RiKA - CarsAndGirls.hu (2019)

 

 

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere