CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Miből lesz a cserebogár? – „A kicsi Biggy"
Drift - (2019.05.08)

Nagy Róbert, alias Biggy büszkén mutatja, hogy kicsi fia mennyire imádja a driftet, az autószerelést.

 

Vajon milyen volt a kicsi Biggy?

 

Erről kérdeztem most őt...CAG: Mi az első gyermekkori autós élményed?

Nagy Robi "Biggy": Az első gyerekkori autós emlékem, igazából most így hirtelen nem tudom, de a legmeghatározóbb az unokatesóm fehér lezserkettes zsigulija volt, amit annyira csodáltam, hogy elképesztő! "Betengelyezve, hatvanas rendszerrel, hengerenkénti leömlővel" hmmm 14-es kerékkel még hármasban is nyikkant. :)  Ekkor úgy 10 éves lehettem, és innentől kezdett el érdekelni az "autóversenyzés" ha ezt lehetett akkoriban ennek nevezni.

 
CAG: Vadóc vagy visszahúzódó voltál az oviban?

Nagy Robi "Biggy": Mivel egy nagyon kicsi "tanyáról" származom, a szomszéd faluba jártunk óvodába, ezért kicsit meg is voltunk bélyegezve, és emiatt gátlásosabb, visszahúzódóbb gyerek voltam.

 
CAG: Mi volt a kedvenc játékod?

Nagy Robi "Biggy": Igazából bármi, ami autóhoz köthető, kezdve a parkoló autóban lévő "autókázástól" a kisautókkal való játékig, de kimondottan emlékszem arra, hogy egy fogaskerékkel is órákat elvoltam. Vagy már amikor nagyobb lettem (13-14 éves) bent Debrecenben kiültem egy kereszteződésbe és vártam hogy elrugja-e valaki az autójának! Mindegy volt hol kapart, a lényeg hogy "csikorogjon" a kerék és bőgjön a motor!

 
CAG: Ha gyerekkor és nyár, akkor mi ugrik be elsőre?

Nagy Robi "Biggy": A kib@szott dinnyeföld és a "nagybani". Szinte kicsi gyerekkoromtól a dinnyeföldön teltek a nyaraim! Ott dolgoztunk, mert ez volt az egyetlen munkalehetőség felénk! Tavasszal ültetés/művelés, nyáron pakolás/piacolás, ősszel-télen készülés a tavaszra/nyárra. :)

 


 


CAG: Hány évesen voltál először szerelmes?

Nagy Robi "Biggy": Szerintem úgy 5 lehettem! Még a szomszéd csoportba is átszöktem a kiszemelthez az oviba!

 
CAG: Amikor megkérdezték, hogy mi leszel, ha nagy leszel - mit válaszoltál?

Nagy Robi "Biggy": Sokáig nem volt túl határozott elképzelésem, csak el a vidékről (ez azóta 180 fokos fordulatot vett). Aztán amikor életem első autóversenyére kivittek (kb 11-12 lehettem), ott megláttam Nagy Imre "Áci" autóversenyzőt, aki egy fekete BMW-vel nyerte Rallycross-ban a futamokat, na akkor ott elhatároztam, hogy egyszer valami olyat szeretnék csinálni, amitől a nézők azt fogják érezni, amit én ott 12 évesen a pálya szélén éreztem! Innentől bármi is ért, semmi más nem lebegett a szemem előtt, csak az autóversenyzes, még akkor is, ha a családunknak személyautóra sem telt!

 
CAG: Kisgyermekként kire néztél fel a leginkább és miért?

Nagy Robi "Biggy": Az unokatesóimra a fehér Zsiguli miatt. Aztán miután kijártam az autóversenyekre, ott nekem mindenki igazi gladiátornak számított.
 írta: RiKA - CarsAndGirls.hu (2019)

 

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere