CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu
Minden, amit a Markom Racing Teamről tudni szeretnél – 2. rész
Interjúk - (2015.08.04)

Az interjúsorozat első részéből kiderül, hogyan alakult meg a Markom Racing Team.

 

Most a pilótákat kérdeztük meg ugyanarról a két fontos és egyben érdekes dologról. Izgalmas válaszok születtek. Fogyasszátok egészséggel. ;) 

Drift vagy Gymkhana?

 

 

 

Nyitrai Attila: A drift szakágat látványossága, különleges vezetéstechnikája és extrém teljesítményigénye teszi izgalmassá. A gymkhana szakág előnye, hogy összetettségéből és jellegéből adódóan jobban tükrözi a valós képességeket és az erősorrendet.

 

Magyar Tamás: Mindkét sportágat nagyon szeretem, idén a jó eredmények miatt a gymkhana fontosabb számomra, de a nagy tempó és a szoros páros csaták miatt a driftet sokkal jobban élvezem!

 

Bauer Bence: A drift jóval tempósabb, ezért nekem az nyújt igazi adrenalin löketet, viszont a gymkhana sokat fejleszt a technikámon, szívesen versenyzem mind a két szakágban. Ezt az évet egy E 500-as Mercedessel kezdtem, szoknom kell még az autót, sokkal, de sokkal erősebb, mint az előző 190E Mercedesem volt, így minél több versenyen tudok elindulni annál jobb lesz a vezetési technikám.

 

Zilizi Krisztián: A driftet jobban szeretem, mint a gymkhanát. A driftben sokkal több kihívást látok, amit mindenképp le akarok győzni!

 

Bauer Viktória: Nekem elsősorban a gymkhana a fontosabb, mert ezen a területen több dologban tudok fejlődni, tapasztalatot szerezni, és az autóm is alkalmasabb rá. Természetesen a driftet is nagyon szereltem!

 

 

 

Melyik csapattársad autóját próbálnád ki szívesen?

 

 

Nyitrai Attila: Bármelyik autóval szívesen mennék, de elsősorban a sajátommal, mivel még csak most kezdünk összeszokni. (Attila támogatója: Markom-Team marketingügynökség)

 

Magyar Tamás: Ámon Olivér C600-át vagy Bauer Bence E500-át szívesen kipróbálnám. (Tamás támogatója: ALOHA Informatika)

 

Bauer Bence: Régi álmom, hogy egy turbós autóval fűzzek le pár kört a pályán, én Nyitrai Attila Nissan Silvia14-ével mennék pár kört, illetve Bócsik Oszkár BMW E30-ával, amit meg is ígért és valamikor majd be is hajtom rajta. (Bence támogatója: Nagoya)

 

Zilizi Krisztián: Amit szívesen kipróbálnék az Nyitrai Attila Nissan Silvia-ja és Bócsik Oszkár BMW E30-a. (Krisztián támogatója: Notebookspecialista.hu)

 

Bauer Viktória: Szívesen kipróbálnám egyszer bátyámm Bauer Bence E 500 Mercédeszét. (Viki támogatója: Bónusz Brigád)

 

 

írta: RiKA CarsAndGirls.hu (2015)

 

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere