CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Misik Renáta
Galéria - Misik Renáta

Kiemelt Videó

A Fuel Girls showja a Tuning Show 2008-as ...
10 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

sajtfoto.hu

Jogi nyilatkozat

 

A CarsAndGirls.hu oldal szerkesztői semmilyen felelősséget nem vállalnak az oldal tartalmáért. Az oldalon szereplő képek a fotósok tulajdonát képzik.

 

Minden rendezvényen készült fotó a szervezők megbízásából/tudtával készül. Próbáljuk a fotókat úgy válogatni, hogy mindenki számára csak az előnyösek szerepeljenek.Ha esetleg valaki számára sértő vagy előnytelen fotót találna, írjon az info@carsandgirls.hu címre a kép pontos megnevezésével.

 

A szerkesztőség fenntart minden jogot, így különösen a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát a nemzetközi egyezmények és hatályos jogszabályok védik.

 

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit kizárólag saját felhasználás céljából merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap további felhasználására, terjesztésére, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára, adatbázisban történő tárolására.

 

A kiadó oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.
 
 A laptól híreket, beszámolókat, információkat átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és a lapra utaló egyértelmű, könnyen felismerhető hivatkozást minden közlésnél feltünteti.
 
A lapon megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a kiadó semmilyen felelősséget nem vállal.
 
A kiadó nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a lapok használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.
 
Az üzemeltető mindennemű változás, illetve megszüntetés jogát fenntartja.
 
A lap olyan linkeket tartalmaz, melyek más weboldalakra vezetnek. Ezen weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik eljárásáért, így különösen adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért a kiadó nem vállal felelősséget.
 
Az oldal szerkesztőinek törekvése, hogy az említett jogszabály előírásait maradéktalanul betartsa, ám ennek ellenére előfordulhat, hogy ezen előírások sérülnek. Ezért amennyiben Ön vagy ismerőse felfedezi oldalunkon valamely - az Ön szerzői jogát érintő, vagy tulajdonát képező és a fenti jogait a hatályos törvény bármely rendelkezésében sértő - képet vagy videót, kérjük azonnal jelezze nekünk, hogy azt haladéktalanul eltávolíthassuk weboldalunkról.
 
CarsAndGirls.hu a Ti küldtétek rovat tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.
 
 
 
Az oldalt a KONSZONANCIA Művészeti Manager és Szervező Korlátolt Felelősségű Társaság üzemelteti

Székhely: 1026 Budapest, Gábor Áron utca 1. B. ép.
Cégjegyzékszám: 0109717250
Bejegyzés dátuma: 2003.08.27.
Adószám: 13070254241
Központi e-mail cím: info@carsandgirls.hu
 
 
 
Tárhely szolgáltató:
 

Ruffnet Zrt.

2724 Újlengyel,
Határ u. 12.

Tel: +3630-635-9037
Email: info@ruffnet.hu

 

 
 

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere