CarsAndGirls.hu - Az on-lány férfimagazin, Cars and Girls.hu - Az on-lány férfimagazin

Keresés

A kereséshez írd be a keresett szót vagy kifejezést

Kiemelt Galéria

Bűti Bettina
Galéria - Bűti Bettina

Kiemelt Videó

Yvette a flexológus ...
47 Mb

Kiemelt Hír

Miből lesz a cserebogár? - "A kicsi Lakyboy"

  CAG: Mi az elsõ gyermekkori autós élményed?   Márton Zoltán "Lakyboy": Az elsõ ...

Hírlevél

Iratkozz fel a CarsAndGirls.hu hírlevelére e-mail címeddel

Partnerek

Az új SEAT Arona
Cikkek - (2017.10.09)

Az új SEAT a márka második kizárólag Martorellben, az MQB A0 platformon gyártott modellje, ugyanakkor ez a márka első crossover kategóriás modellje is. Mindezen túl - amint azt az Autovista Csoport  elemzésében megírta - az Arona  számos előnyös tulajdonsággal és magas minőséggel rendelkezik. 

Egy autó megvásárlására vonatkozó   döntés gondos előzetes értékelést követel, legyen szó egyénekről vagy vállalatokról. Nem csupán a vételi árat kell figyelembe venni, hanem  a fenntartási költségeket  és az idő múlásával pedig a maradványértéket is.  Éppen ezért helyezte a SEAT a fenntartási költségeket és a maradványértéket stratégiája középpontjába az új Arona kifejlesztésének során.

 

 

A benzines és diesel motorral egyaránt kapható SEAT Arona a legjobb maradványértékkel rendelkező  modell, a spanyol piac legközelebbi versenytársával összevetve az Arona 5 százalékponttal jobban őrzi meg értékét. A SEAT hatékony motorjai alacsonyabb működtetési költségeket biztosítanak, miközben az ár/ felszereltség arány és az értékesítés utáni szerviz időszak az Aronát  az egyik legjobb opcióvá lépteti elő a piacon.

 

SEAT Arona a spanyol márka harmadik 2017-ben bevezetett típusa,  egy újabb  lépés a SEAT története során mindeddig legnagyobb méretű termék offenzívában. Ezek sorában kiemelkedik az Ateca és a jövőre érkező öt-hétüléses szabadidő autó, és fontos újdonság az is, hogy a spanyol márka 2018 elején bevezeti a digitális műszerfalat, melyet először a Leonban és az Atecában, majd később az Ibizában és az Aronában találnak meg a vásárlók.

 

 

Az új MQB A0, a  moduláris keresztmotoros platform elterjedésének  köszönhetően az Arona korszakváltást jelent saját szegmensében a belső tereket, a biztonságot, a dinamikus  tulajdonságokat és a technológiát illetően. Az új Arona kompakt crossover méreteinek, magasságának és szélességének, a többcélú  egyéni igényekre  szabhatóságának, illetve a  biztonság és az összekapcsolhatóság terén elérhető legfejlettebb technológiának köszönhetően emelkedik ki a mai autók tömegéből.

 

Az elmúlt időszakban a SEAT értékesítés is kitartóan növekedett. Az idei év januárja és augusztusa között a SEAT világméretekben 315.000 gépkocsit szállított ki ügyfeleinek, ami 13,7 %-os növekedést jelentett a 2016-os év azonos időszakával összevetve. Ez az utóbbi 16 esztendő legjobb eredménye. Mindezen túl a SEAT 130 millió eurós működési nyereséget ért el az év első felében, ami 41 %-os növekedést jelent a  tavalyi év azonos időszakával összehasonlítva.

 

 

 

Nap képe

Nap képe

Hónap háttere

Hónap háttere